Jag tycker det känns läskigt att bli arg. Ovant. Impopulärt? Eller av någon annan anledning som jag (ännu) inte har kommit på. Men så plötsligt bara händer det, för den finns ju där någonstans. Argheten, som kräver sin rätt och sin plats precis som alla andra känslor.

När jag var barn skulle man vara snäll och lydig och foglig, absolut inte arg i alla fall! Särskilt inte som tjej. Nån som känner igen sig? Kanske kommer min ovana därifrån. Fast jag har ju haft rätt lång tid på mig att träna 😉

Såklart att jag också gillar snällhet, jag tycker det är superviktigt att vi är snälla med varandra. Men… jag vet inte om det är så snällt att bita ihop, låta andras vilja styra, riskera att tappa bort sin egen magkänsla och följa osynliga regler av outtalade anledningar. Tassa runt och säga ja till andra och nej till sig själv. Näää, för mig känns det alltmer fel!

Och FÖRLÅTA ska man göra, har du tänkt på det? DET säger många “gurus” att man måste för annars mår man själv sämst. Nähä, det tycker jag inte alls! Jag tycker det känns sunt och bra att inte alltid förlåta. Uppfriskande rentav. Ibland. Viktiga saker. Enstaka personer. Väl valda beteenden.

Och LE, har du tänkt på det? Le ska man göra för då sprider man bra vibrationer och lyser upp livet för andra. Fast det kokar på insidan, så ska man le. Och göra goda intryck/avtryck till höger och vänster ska man också göra. Gärna som tjej/kvinna för att över huvud taget bli lyssnad på. För att slippa få frågan om man har pms eller bli lite överseende klappad på armen. F- n ta den som klappar någon annanstans utan lov förresten!

Allvarligt talat så tror jag att vi är för många som sväljer alldeles för mycket och alldeles för ofta, sväljer känslor som ledsenhet, frustration, besvikelse, oro och… just det, ILSKA.

Musikinspirationen den här gången kommer från Timbuktu och sången “Resten av ditt liv”. I just love it 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=dvgzUqmaSWg